Valhalla Europe

Robotica - O pasiune care te va ține o viață!

Written by Groningen Robotics Teachers | Dec 10, 2023 8:44:37 PM

Într-o lume în care totul se învârte în jurul tehnologiei, devine esențial să avem un minim de cunoștințe în acest domeniu. Pentru mulți, programarea și informatica nu sunt doar o simplă parte a tehnologiei, ci modalități prin care își pot exprima pasiunea pentru tehnologie, prin diverse creații, în cazul celor mici, roboți!

 

De la simple linii de cod, până la roboți care execută orice comandă, această călătorie în fascinanta lume a informaticii poate fi începutul unei pasiuni de durată!

La orele de chimie din școală învățăm despre atomi și cum ei se află peste tot, indiferent unde ne uităm. În ziua de azi, putem să spunem același lucru și despre tehnologie. Să spunem că tehnologia a devenit o parte esențială a vieții noastre; de cele mai multe ori, poate să fie considerată ca fiind o subestimare a realității.

Dar asta nu trebuie să reprezinte ceva rău. Asta ne oferă posibilitatea de a ne exprima în extrem de multe moduri, prin munca pe care o facem. Workshop-urile noastre GRATUITE de programare și robotică îi pot ajuta pe cei mici să descopere modul în care vor vrea să își exprime pasiunea pentru tehnologie când vor fi mari.