Școala Online Olandeză

Programează o lecție gratuită

Educație financiară, robotică și informatică pentru copii
Gratuit

Educație financiară

Cum învață copiii valoarea banului încă de mici?

Încă de mici, cursanții noștri învață noțiuni fundamentale de economie și de gestionare a banilor, toate explicate pe înțelesul lor.

Gratuit

Robotică și informatică

Informatică de performanță pe înțelesul copiilor

Cu o vastă experiență pedagogică dobândită la Universitatea din Groningen, profesorii noștri fac informatica accesibilă pentru orice copil.

Recomandări

Află ce spun ceilalți părinți

Află mai multe

Întrebări frecvente

Ce înseamnă o lecție demonstrativă și cum se desfășoară?

O lecție demonstrativă, sau workshop, este o sesiune gratuită în care elevii pot experimenta stilul și conținutul cursurilor noastre. Aceasta include activități interactive și o prezentare generală a curriculumului.

Cum pot rezerva o lecție demonstrativă de educație financiară?

Pentru a rezerva o lecție demonstrativă de educație financiară, selectați opțiunea corespunzătoare de mai sus și completați formularul de înscriere cu datele necesare.

Ce voi învăța în lecția demonstrativă de robotică/programare?

În lecția demonstrativă de robotică/programare, veți avea ocazia să vedeți cum copiii pot învăța bazele programării în Scratch sau Python și să interacționeze cu conceptele de bază ale robotică.

Cât durează o lecție demonstrativă?

Fiecare lecție demonstrativă durează aproximativ 50 de minute, timp în care copiii vor participa activ și vor primi o introducere în subiectul cursului.

Pot participa și eu ca părinte la lecția demonstrativă?

Da, încurajăm părinții să participe la lecția demonstrativă pentru a înțelege mai bine cum își pot sprijini copiii în procesul de învățare.

Ce se întâmplă după lecția demonstrativă?

După lecția demonstrativă, veți avea posibilitatea de a discuta cu instructorul despre progresul copilului și despre opțiunile de înscriere la cursurile noastre.

Cum pot să îmi înscriu copilul la un curs complet după lecția demonstrativă?

Dacă decideți să continuați cu un curs complet, vă vom oferi toate detaliile necesare pentru înscriere și vă vom ghida prin procesul de înscriere.

Ai alte întrebări?

Suntem aici să te ajutăm