gettyimages-518203335
Alătură-te

Școlii Olandeze

La Valhalla Europe, ne dedicăm îmbogățirii vieții elevilor prin educație inovatoare și practică.

Căutăm profesori pasionați și dedicați, gata să se alăture echipei noastre dinamice și să contribuie la dezvoltarea generațiilor tinere.

getty-images-8kMruRdM0_Q-unsplash-min

Aplicație

Află mai multe

Întrebări frecvente

Ce calificări sunt necesare pentru a preda?

Căutăm profesori cu calificări relevante în domeniul lor de predare, preferabil cu experiență în educație sau cu un interes puternic și cunoștințe în domeniile programării, roboticii sau educației financiare.

Ce tip de contract oferiți profesorilor?

Oferim contracte flexibile, adaptate nevoilor și disponibilității fiecărui profesor, incluzând opțiuni pentru lucrul pe perioadă parțială sau integrală.

Există oportunități de dezvoltare profesională la Valhalla Europe?

Punem mare accent pe dezvoltarea profesională a profesorilor noștri. Oferim acces la traininguri, ateliere și conferințe pentru a vă ajuta să vă dezvoltați continuu abilitățile de predare și cunoștințele.

Cum este structurat curriculumul cursurilor?

Curriculumul nostru este structurat în jurul unor metode de învățare interactivă și practică, cu focus pe dezvoltarea abilităților relevante și actuale pentru elevi, în domenii precum programarea, robotica și educația financiară.

Cum sunt selectați și evaluați elevii?

Elevii sunt selectați pe baza interesului și aptitudinilor lor pentru domeniile oferite de cursurile noastre. Evaluările sunt orientate spre proiecte și activități practice, reflectând progresul și înțelegerea conceptelor de către elevi.

Ce resurse didactice sunt disponibile pentru profesori?

Profesorii au acces la o gamă largă de resurse didactice, inclusiv materiale digitale, suport tehnic și acces la platformele software necesare pentru predarea eficientă a cursurilor.

Cum pot aplica pentru un post de profesor?

Pentru a aplica, completați formularul de înscriere de pe pagina noastră. Echipa noastră vă va contacta pentru următorii pași.

Ai alte întrebări?

Suntem aici să te ajutăm