Politică de confidențialitate

1. Introducere Această Politică de Confidențialitate explică modul în care Valhalla Europe și Groningen Robotics Teachers colectează, utilizează, dezvăluie și protejează informațiile personale ale utilizatorilor.

2. Colectarea Informațiilor Colectăm informații personale când vă înscrieți la cursurile noastre, folosiți site-ul nostru web sau participați la evenimentele noastre. Aceasta poate include numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și alte detalii relevante.

3. Utilizarea Informațiilor Utilizăm informațiile colectate pentru a oferi și îmbunătăți serviciile noastre, pentru a comunica cu dvs. despre cursuri, promoții și evenimente și pentru a răspunde solicitărilor dvs.

4. Divulgarea Informațiilor Nu vindem, nu comercializăm și nu închiriem informațiile personale ale utilizatorilor unor terțe părți. Putem împărtăși informațiile generale demografice nelegate de orice informație personală de identificare referitoare la vizitatori și utilizatori cu partenerii noștri de afaceri, afiliații de încredere și agenții de publicitate.

5. Securitatea Datelor Ne angajăm să protejăm securitatea informațiilor dvs. personale. Folosim o varietate de măsuri de securitate pentru a proteja împotriva accesului neautorizat sau modificării informațiilor dvs. personale.

6. Accesul și Controlul Informațiilor Personale Utilizatorii pot alege să nu primească e-mailuri de marketing de la noi și pot solicita să vadă sau să actualizeze informațiile personale pe care le deținem despre ei.

7. Modificări ale Politicii de Confidențialitate Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate în orice moment. Orice modificări vor fi postate pe site-ul nostru web.

8. Contact Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau prin intermediul paginii noastre de contact.

Această politică este efectivă din întâi iunie 2023